Onsdag kveld ble de fire siste 1/8-finaler avgjort. Det ble en rekord kveld! I kveldens kanskje største kamp mellom Bayern München og Real Madrid sørget Makaay med sin Adidas - Absolute FG Rød/Hvit for en drømmestart til tyskerne, da han etter bare 10 sekunder sendte ballen inn bak Casillas i Madrid-målet - det raskeste målet i Champions Leagues historie! Real Madrid ble aldri skikkelig farlige, før de i det 65. minutt kom bak 2-0 på mål av brasilianske Lucio iført Adidas - Absolute FG Hvit/Svart. I kampens 83. minutt fik Van Nistelrooy iført Nike Air Legend pyntet på resultatet da han utnyttet et straffespark som Robinho ble tilkjent. Gårsdagens kamp i London mellom Arsenal og PSV ble i høy grad avgjort av PSV's sterke forsvarsklippe, Alex! PSV hadde en 1-0 seier med fra første kamp i Eindhoven, så da Alex med et selvmål sendte The Gunners foran 1-0 var kampen på vei inn i forlenget spilletid. Men med bare 7 minutter igjen gjorde Alex iført Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy FG Hvit skaden god igjen, da han scorte det avgjørende målet til 1-1 og sendte PSV til kvartfinalen. Onsdagens to siste kamper endte begge med favorittseire - 1-0 til både Milan og Man United. Begge kampene mellom Milan og Celtic endte 0-0 og derfor måtte lagene ut i forlenget spilletid. Her avgjorde Kaka iført Adidas - Absolute FG Rød/Hvit kampen etter bare 3 minutters ekstra spilletid. Celtic kom aldri i nærheten av utligning. På Old Trafford var det aldri fare for Man Uniteds videre avansement. De røde djevlene tok en sikker 1-0 seier med hjem på mål af Henke Larsson iført Adidas - Absolute FG Rød/Hvit som ble lagt nydelig opp av Ronaldo iført Nike - Mercurial Vapor III FG Hvit/Sølv. Er du klar til Champions Leagues kvartfinaler? Klikk her for finne din nye fotballsko, eller klikk på linket etter din favorittspiller!