1/8-finalenes tetteste oppgjør ble noe overraskende kampene mellom Milan og Celtic. 183 minutter! Så lang tid gikk det før det kom en scoring! Første kamp i Skottland endte 0-0 og da gårsdagens kamp endte med samme sifre, måtte spillerne ut i forlenget spilletid. Her var milaneserne de mest opplagte. Og hvem andre end Kaka kunne avgjøre kampen? Blot 3 minutter inne i den forlenget spilletid tok han saken i egne hender. Kaka fikk ballen såvidt inne på Celtics banehalvdel. Derfra tok driblet han gjennom hele Celtics forsvar og inn i feltet hvor han med sin Adidas - Absolute FG Rød/Hvit stille og rolig la ballen inn mellom beina på Celtics keeper Artur Boruc. Det ble kampens eneste mål og dermed er Milan videre med samlet 1-0 etter 210 minutters sammenlagt spill! Klikk her og kjøp Kaka's Adidas - Absolute FG Rød/Hvit