Torsdag kveld var tiden inne for de første kampene i 1/8-finalen av Uefas nest høyeste turnering - Uefa Cuppen. På St. James Park tok Newcastle imot hollandske AZ Alkmaar og det ble en underholdende og målrik sak, hvor særlig Obafemi Martins fikk utfoldet seg. Alkmaar var ansvarlig for den første scoring etter bare 7 minutter. Dessverre var det i feil mål da AZ's Steinsson fikk scoret, og dermed var det sørget for en drømmestart til Newcastle. Et lite kvarter senere kunne Dyer legge ballen inn over Boy Waterman i AZ-målet og øke englendernes ledelse til 2-0. Så tok Martins saken i egne hender. Bare to minutter etter Dyers scoring, la Martins to menn bak seg og med sin Nike - Mercurial Vapor III Hvid/Sølv banket han ballen i boks fra kanten av feltet. 3-0 til Newcastle etter bare 23 minutter. Etter en halv times spill får AZ redusert, men allerede 8 minutter senere er Martins igjen på banen, bokstavelig talt, og scorer sitt andre mål til 4-1, hvilket ble resultatet ved pausen. I anden omgang får AZ redusert ytterligere, men Newcastle vinder kampen 4-2 etter en fantastisk kamp av Martins! Kjøp Martins' Nike - Mercurial Vapor III Hvit/Sølv her og spar 15%!