Mandag kveld ble returoppgjørene i FA-cuppens 1/4-finaler spillet. Hjemme på Stanford Bridge hadde Chelsea bare fått 3-3 og sto dermed overfor en krevende oppgave hos Tottenham på White Hart Lane. Første omgang ga ikke på en eneste målsjanse. Men det skulle de to lagene komme etter i anden omgang. Etter blot 10 minutters spil scorte Shevchenko iført Reebok - Pro Rage Sort et drømmemål av de helt store. Med venstrebenet banket han ballen opp i lengste hjørne uten å gi Paul Robinson en sjanse! Det satte for alvor gang i Chelsea og bare 3 minutter senere økte Shaun Wright-Phillips til 2-0. Den ledelsen holdt til 10 minutter før tid, da Robbie Keane reduserte på straffe, men nærmere kom Tottenham ikke. Chelsea er dermed i semifinalen hvor de møter Blackburn. I kveldens andre returoppgjør tok Manchester United hjemme på Old Trafford imot Middlesbrough. Her avgjorde Cristiano Ronaldo kampen på et straffespark som han selv fikk tildelt et kvarter før tid. United møter Watford i semifinalen . Dermed er der lagt opp til en drømmefinale mellom Chelsea og Manchester United, men først skal Blackburn og Watford altså elimineres. Er du klar til den spennende avslutningen? Klikk her og finn din nye sko og spar minimum 15%!