Lørdag var det atter fart på kvalifikasjonskampene til EM 2008 i Sveits og Østerrike. Dessverre ble det et skuffende 2-1 nederlag til Danmark. David Villa i Adidas - +F50.7 Tunit Hvit/Svart. og Morientes i Adidas - Absolute Rød/Hvit. gjorde det veldig vanskelig for Danmark med en scoring hver. Michael Gravgaard headet i andre omgang ballen inn til sluttresultatet 2-1. Kjøp Gravgaards Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Svart/Rød-Sølv her og spar hele 28%!. I gruppe A kjørte Portugal på hjemmebane Belgia midt over med en sikker 4-0 seier. Med to mål var Cristiano Ronaldo, iført Nike - Mercurial Vapor III Hvit/Sølv., kampens helt store spiller, og han fortsetter dermed i sin fantastiske form. De seneste par år har Anelka ikke akkurat vært en sikker mann på Frankrikes landslag. Men i bortekampen mod Litauen var han helt med. Etter 73 minutter banket han ballen i mål fra kanten av feltet og avgjorde dermed kampen, ettersom dette var eneste scoringen. Kjøp hans Puma - Velocity 1 06 Gress/Gul her og spar 50%!. I gruppe D var det lagt opp til toppkamp mellom Tsjekkia og Tyskland. Kevin Kuranyi ble den store tyske helten. Iført Adidas - +F50.7 Tunit Kongeblå. avgjorde han kampen med to scoringer og sikret Tyskland en veldig viktig 2-1 seier. England skuffet enda en gang med 0-0 i Israel. Også Holland skuffet, da de på hjemmebane bare fikk 0-0 mod Romania. Klikk her for mange gode tilbud på DIN nye fotballsko!.