Onsdag kveld ble den utsatte runde 22 i den italienske Seria A avviklet. Rundens største kamp stod mellom Inter og Roma – Serie A’s nummer 1 og 2 – på Giuseppe Meazza. Inter kunne med en seier sikre seg det italienske mesterskapet, men det var Roma tydeligvis ikke interessert i. Etter 44 minutter førte < Perrotta iført Lotto - Zhero Evolution Hvit/Gull gjestene foran til stor skuffelse for hjemmepublikumet. Dermed kunne Roma gå til pause med en 1-0 føring. Kort inne i andre omgang fikk Materazzi iført Nike - Mercurial Vapor III Italia likevel balanse i regnskapet. Den stillingen holdt inntil kort før tid. Her satte romerne tingene på plass med to raske scoringer. Først gjorde Totti det med sin Diadora – Maximus til 2-1 og bare minuttet etter økte Cassetti iført Asics – Tigreor til kampens resultat 3-1. Dermed må Inter fortsatt vente litt med å feire mesterskapet. I Ascoli leverte Ascoli og Milan en real målfest. Kampen endte 5-2 til gjesterne fra Milan. Kampen helt store spillere var Milans Kaka og Gilardino som hver scorte 2 mål. Kakas mål satt inn med Adidas – Absolute Rød/Hvit. Gilardino scorte begge sine mål iført Nike – Air Legend Hvit/Anthracite. Derutover lykkes det også for Seedorf å komme på måltavlen. Med et kvarter igjen lukket han kampen med målet til 5-2. Dermed bevarer Milan den viktige 4. plassen, som gir adgang til Champions League-kvalifikasjonen.