I Spania er det bare 2 poeng som skiller de tre topplagene – Barcelona, Sevilla og Real Madrid. Derfor er alle poeng viktige i kampen om mesterskapet. Da både Barcelona og Sevilla hadde vunnet tidligere på dagen, var Real Madrid ekstra presset innen søndagens sene bortekamp mot Athletic Bilbao. Presset var dog imidlertid ikke til å se på Real-spillerne. Allerede etter 14 minutters spill kom de kongelige faktisk foran 1-0 etter et frispark fra Beckham som landet i hodet på Sergio Ramos. Ramos, som spiller i Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Kongeblå, kunne helt uten press heade ballen i boks. 20 minutter senere var turen kommet til van Nistelrooys, som gjorde det til 2-0. 5 minutter etter pausen avgjorde hollenderen så reelt kampen. Her gjorde han det, iført Nike - Air Legend, til 3-0 for gjesterne. Med ca. 10 minutter igjen fik Llorente kjempet inn et trøstemål for hjemmelaget, men bare 3 minutter derpå avsluttet Guti kampen med sin Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Platinium til sluttresultatet 4-1. 4 Nike-mål sikret dermed Real Madrid en livsnødvendig seier. Derfor er spenningen intakt i den spanske Primera Division innen de siste seks rundene.