Med kun tre runder tilbake, er det mye som skal gå galt for Manchester United for at de ikke skal bli mestre. Lørdag spilte Chelsea nemlig overraskende 2-2 hjemme mod Bolton. Da Man. United samtidig utførte et fantastisk comeback i bortekampen mot Everton ser det nå for alvor bra ut for De Røde Djevlene. Kampen på Goodison Park startet ellers fatalt for United. Etter blot 12 minutters spill kunne forsvarsveteranen Alan Stubbs med sin Nike - Air Zoom Total 90 Supremacy Kongeblå banke ballen inn direkte på frispark. Man skulle tro dette ville være startskuddet for et større United-press. Men gjestene fikk aldri det offensive spill til å flyte og måtte lå under 1-0 til pause. United kom heldigvis langt mer aggressive og velspillende ut til anden omgang. Likevel var det hjemmelagets Manuel Fernandes, som iført Nike – Mercurial Vapor Mørkeblå kunne øke til 2-0 med sitt første Premier League-mål. Efter en times spill fik United dog akkurat det de trengte - en redusering. Evertons reservekeeper Iain Turner tapte etter en corner ballen ned for føttene av John O’Shea som lett gjøre det til 1-2. Bare 7 minutter senere kom utligningen. Enda en gang var det etter corner og enda engang var det en gave fra Evertons side. Ronaldo, som nettopp var kommet på banen, strakk seg høyest men Iain Turner fikk blokkert avslutningen. Efter klumpspil havnet bollen for føttene av Phil Neville som sendte ballen i eget nett. Nå kunne United-spillerne for alvor fornemme de 3 poeng forut og godt 10 minutter før tid, fik de utbyttet av et større press. Et innlegg fra John O’Shea havnet for føttene av Rooney, som elegant rundet en forsvarsspiller for deretter å kjølig utplassere Iain Turner med sine nye Nike – T90 Laser. I dommerens overtid kunne Chris Eagles iført Nike – Mercurial Vapor Charcoal med sit første Premier League mål noensinne utvide føringen til 4-2 og dermed lukke kampen. Dermed ser Uniteds mesterskapsdrøm ut til å gå i oppfyllelse.