Kristi Himmelfartsdag var, tradisjonen tro, dagen for den danske pokalfinalen. Årets finale stod mellom OB og de nylige kåret mestrene fra FCK. Der var lagt opp til en hard fysisk kamp mellom to fysisk veldig sterke lag, med FCK som favoritt. Og det startet også som forventet. Etter bare 16 minutter kom mestrene i tet. Hutchinson mottok ballen i en offsideposisjon, som dommerne ikke fikk øye på. Han rundet iskaldt Onyzko og satte iført Nike - Mercurial Vapor ballen sikkert i boks til 1-0. Så forventet de fleste nok at FC København ville kjøre seieren sikkert i hus og sikre seg The Double. Men OB-spillerne hadde fortsatt tro på seier. Etter 37 minutters spill fik Martin Borre iført Nike - Supremacy Kongeblå utlignet, med lidt hjelp fra FCK selv. Et forholdsvis ufarlig skudd fra kanten av feltet ble plutselig veldig farlig da Jesper Christiansen feilvurderte det fullstendig og lagde et av sine veldig sjeldne dropp. Dermed kunne spillerne gå til pause i en helt åpen kamp. Etter pausen kom OB ualminnelig bra fra start. Etter bare 4 minutter satte Borring et par FCK'ere av, og sendte ballen inn foran ansiktet av Bechara som iført Nike - Mercurial Vapor sikkert headet ballen i nettet til en 2-1 ledelse til fynboerne. Et kvarter før tid, fikk Martin Borre en kjempe sjanse til å avgjøre kampen med sitt andre mål, men misset. I stedet ble det til et enormt FCK-press resten av kampen. Men det resulterte ikke i flere scoringer og dermed kunne OB løfte pokalen, som tegn på at de var danske pokalmestre 2007. Et resultat av en fantastisk sesong for OB, som ligger til sølv i Superligaen, og nå altså kan kalle seg pokalmestre. Kjøp din OB-trøye her, og vær med å feire triumfen.