Den italienske Pokalfinalen blir spillet over to kamper. Første kamp ble spillet på Stadio Olimpico i Rom, og her besejret Roma mestrene fra Inter med hele 6-2. Dermed var pokalen så godt som sikret innen returkampen i Milano som ble spillet torsdag kveld. Første halvleg endte målløs. Dermed hadde Inter kun en omgang tilbake til å score de 4 målene, som de minimum skulle trengte. Det startet faktisk fint i anden omgang. Etter bare 5 minutters spill scorte Crespo iført Umbro – X-Boot HG Svart/Hvit til 1-0, og bare 6 minutter senere økte Cruz iført sin Lotto-støvle ledelsen til 2-0. Så ble det plutselig spenning om resultatet. Men Inter fik ikke satt inn ballen flere ganger, og da Perrotta 7 minutter før tid iført sin Lotto-støvle kunne score kampens siste mål til 1-2, kunne Roma-festen for alvor begynne. Roma vinder pokalfinalen med samlet 7-4. Resultatet utløste en folkefest i Roma og da spillerne ankom til hovedstaden ble de mottatt som konger. (bildet)