Vi feirer 25 år med fotballkjærlighet - Hvordan føles det å være en del av det?

12.10.2020

Skrevet av Amar

Unisport blir 25 år i 2020. Vi har sett mange ting forandre seg gjennom årene. En ting som ikke endrer seg dog, er vår kjærlighet for fotball. Se hva menneskene i Unisport synes om å være en del av #unisportlife.

Unisport startet i en liten leilighet i København. 25 år senere så har vi flere nettsider i Europa, mer enn 5 Mill følgere på sosiale medier og to Flagship butikker - i Paris og København.

Hvis du ikke allerede vet alt, så kan du lære mer om Unisports historie her.

For å feire vårt 25-års jubileum så har vi spurt våre ansatte om å dele sine minner med Unisport. Vi starter med et kjent fjes for de fleste av dere, Jay Mike. Vår WebTV vert, som har vært i Unisport 12 i år. Hvordan ble han involvert med?

Jay Mike

-Jeg startet med fotballsko-reviews, og så fikk jeg en heltidsstilling i 2011. Første gang jeg hørte om Unisport var rundt 2000 da jeg besøkte den første butikken i København flere ganger - fordi jeg ønsket å snakke om fotballsko med personalet . Jeg var en god kunde, og et av mine beste kjøp var Vapor III R9 (den gule / grønne) i 2006. Det er et godt minne for meg!

Før vi hører mer fra Jay Mike, la oss høre hva våre to kollegaer, Sebastian og Marcos, har å si.

Sebastian Karstensen

- Jeg startet reisen min i Unisport i desember 2017. Min nåværende stilling er Manager of Product Management hvor mitt ansvar er rundt produktlansering og dataimport. Med mer enn 12.000 unike produkter som kommer online hvert år, er det mye koordinering og planlegging å gjøre.

Marcos Lemus

-Jeg er sjef for grafikk, fotografi, WebTV og sosiale medier i Unisport. Jeg har vært en del av Unisport i 11 år. Første gang jeg hørte om Unisport var gjennom fotballverdenen som de har vært en del av siden ‘95. Det første produktet jeg kjøpte på Unisport var et par Nike Total 90 fotballsko. Mens jeg jobbet med litt grafikkommunikasjon for T90, ble jeg forelsket i teknologien.

Fortsetter under bildene

Hvordan er det å jobbe hos Unisport? La oss høre det fra gutta:

- Unisport er full av kreative unge menn og kvinner. En av de tingene jeg virkelig liker er prosessen av å implementere ideer siden det er så mye talent innad i Unisport. Tonen er veldig uformell og vi har det gøy mens vi jobber, sier Sebastian

.

Jay Mike mener at alle har en lidenskap for fotball: - Og de ønsker å hjelpe spillere med å velge ut det riktige utstyret. Gjennom årene så har det blitt mer enn bare en butikk. Vi er i sentrum av fotball og vi kan gi kundene den beste veiledningen.

- Unisport vil være den respekterte storebroren for fotballungene. Og en flott lagkamerat for hver spiller på og utenfor banen, sier Marcos og forteller oss hvordan Unisport er forskjellig fra andre fotballbutikker:

- Alle i selskapet er eksperter på sitt område. Hvis du ringer til oss, vil du snakke med en lidenskapelig ansatt. Våre butikkmedarbeidere er eksperter på produkter. Avdelingene våre for WebTV og sosiale medier er fulle av fotballguruer. Det er ikke bare en jobb.

Vi ba også gutta om å dele et spesielt minne fra tiden i Unisport. La oss høre det fra Jay Mike først:

-Jeg vil aldri glemme den dagen i 2019 hvor jeg sitter med Cristiano Ronaldo foran meg. Vi ga hverandre knokene, og jeg endte med å le sammen med en av de største spillerne i fotballens historie. Det var surrealistisk og en stor opplevelse.

Marcos husker da han hadde 10-årsjubileum i Unisport i fjor: - Konsernsjefen vår kalte meg til et møte mens alle andre samlet seg utenfor rommet. Da jeg kom ut overrasket alle meg. Det var virkelig rørende. Jeg er en stor fan av Real Madrid, og jeg fikk to billetter til El Clasico slik at jeg kunne gå med faren min. Real Madrid slo Barcelona 2-0, jeg var på tribunen med faren min, som aldri trodde han noen gang ville se en El Clasico. Det var en følelsesladet dag for meg og ham, og jeg vil alltid verdsette og være takknemlig for at Unisport ga meg den muligheten.

- Jeg husker lanseringen av Nigeria VM-trøyen 2018 som noe veldig spesielt. Det ga oss virkelig bakoversveis. Vi solgte ut umiddelbart og etterspørselen var gal! Hypen ville ikke stoppe, og jeg husker at til og med de danske nyhetene nevnte lanseringen. Det var virkelig veldig spesielt å være en del av, sier Sebastian

Unisport er et sted fullt av kjærlighet og lidenskap for fotball. Men vi ville ikke vært her hvis det ikke var for alle som leser bloggene våre, liker innleggene våre og ser på videoene våre. Så vi vil bare avslutte dette med å si TAKK! Vi gleder oss veldig til ytterligere 25 år med #unisportlife sammen med deg!

Husk å følge oss på sosiale medier og få de seneste nyhetene, de beste guidene og ta en kikk på det kuleste fotballutstyret. Finn oss her:

YouTube

Instagram

Facebook

TikTok

Twitter