Lørdag var der pokalfinale i Tyskland mellom VfB Stuttgart og Nürnberg med danske Jan Kristiansen på laget. Han skulle senere vise seg å bli en avgjørende spiller for kampen. Det ble en målfest som Jan Kristiansen fikk lov å avgjøre. Stuttgart kom dog best fra start da angreps-esset Cacau etter 20 minutter førte favorittene foran med 1-0. Selvsamme Cacau ble senere utvist for et slag i magen på en motstander. Nürnberg utlignet raskt og kom også foran. Foran 2-1 og med en mann i overtall virket det enkelt for Nürnberg. Men Stuttgart fikk utlignet og den ordinære spilletid endte 2-2. Dermed skulle kampen ut i forlenget spilletid. Det ble Jan Kristiansens anledning til at slå sit navn fast i tysk fotball. Han har ellers ikke hatt det alt for enkelt og er flere ganger blitt linket til de største danske klubber. Men lørdag eftermiddag slo han til. Etter 110 minutter banket han iført Adidas - Absolute Rød/Hvit ballen opp i hjørnet uten chance for Timo Hildebrand i Stuttgart-målet. Et drømmemål av den tidligere Esbjerg-spilleren som må regnes som kandidat til årets mål i Tyskland. Målet avgjorde til og med kampen og dermed ble Jan Kristiansen dagens helt store helt i Nürnberg. Kjøp ditt eksemplar av Jan Kristiansens Adidas - Absolute Rød/Hvit her og spar helt opp til 25%!