Will Ferrell og Magic Johnson er de nye eiere av Los Angeles FC - Se presentasjonen av den nyeste MLS klubbens logo

08.01.2016

Skrevet av Ingeborg Opland

Hva har Magic Johnson (basketball legenden), Vincent Tan (ja, vi mener den merkelige fyren som eier Cardiff) og Will Ferrell (en av verdens morsomste mennesker) til felles? Det skal jeg fortelle deg. De eier alle sammen en av verdens nyeste, og som det ser ut, beste fotballklubber - Los Angeles Football Club. Det nyeste MLS ''soccer'' lag presenterer deres nye logo på beste amerikanske vis, med en lanseringen så fantastisk at jeg nesten felte en tåre.

“Jeg har aldri vært medeier i noenting. Jeg eier muligvis fortsatt en 1984 Toyota camry sammen med min bror.” - Will Ferrell

Det er vanskelig å ta noe Will Ferrell sier seriøst, men la oss likevel være seriøse et øyeblikk, våpenskjoldet og fargene er helt utrolige og jeg gleder meg til å se hvor langt den nye klubben i Los Angeles kan komme. Det blir ihvertfall veldig interessant å se hvordan LA derbyet kommer til å gå.