Lørdag skete det endelig – Manchester United fik hul på bylden og dermed gang i målscoringen. Det gik ud over Wigan, som ellers holdt stand i en lille time. United var naturligvis udråbt som store favoritter, men det er ingen hemmelighed at United har haft mere end almindelig svært ved at finde netmaskerne i starten af denne sæson. Derfor kunne ingen United-fans føle sig sikre på 3 point. Første halvleg blev da heller ikke den bedste. Bortset fra en situation hvor Cristiano Ronaldo blev snydt for et kæmpe straffespark, var United aldrig rigtigt farlige. I den anden ende var der heller ikke fare på færde og derfor endte en chancefattig første halvleg helt logisk 0-0. Men fra anden halvlegs start satte United tempoet et gear eller to i vejret og det viste sig hurtigt at blive for meget for Wigan. Efter små ti minutter af anden halvleg bragte United sig nemlig foran. Indskiftede Anderson fandt Tevez i dybden. Argentineren kæmpede sig foran sin oppasser, afdriblede et par andre Wigan spillere deriblandt målmanden og hamrede kuglen i nettet til en trods alt fortjent 1-0 føring. Tevez spiller i den klassiske støvle, Nike Air Legend. Herfra var det spil til ét mål og der skulle da også kun gå 5 minutter før Ronaldo kunne fordoble Uniteds føring, da han tæt under mål headede hjemmeholdet på 2-0. Men Ronaldo var ikke færdig. Et kvarter før tid gjorde Uniteds 7’er det nemlig til 3-0 på et perfekt oplæg fra en storspillende Wayne Rooney. Ronaldo spiller i Nike Mercurial Vapor. Kampens helt store spiller var spiller Rooney og små 10 minutter før slutfløjtet, fik han lov at krydre sin indsats med et flot mål. Den unge debuterende forsvarer Simpson var gået godt med i højre side og fandt med et perfekt følt indlæg en umarkeret Wayne Rooney, som ingen problemer havde med at gøre det til 4-0. Rooney spiller i Nike T90 Laser Dermed er Uniteds scoringsproblemer glemt for en tid. Søndag spillede Premier Leagues førerhold Arsenal hjemme mod oprykkerne fra Sunderland. Det lignede en walkover for Arsenal, men gæsterne skabte flere problemer for værterne end forventet. Arsenal kunne dog i sidste ende glæde sig over de 3 point efter en 3-2 sejr på to mål af den hollandske stjerne Robin van Persie, som spiller i Adidas Absolute Sort/Hvid. Dermed holder Arsenal forspringet ned til United. På Anfield tog Liverpool imod Tottenham. Her lykkedes det Liverpool at fortsætte den dårlige stime uden sejre. Faktisk kan Liverpool prise sig lykkelige over at hive det ene point hjem. Det startede ellers godt for de røde. Efter blot 12 minutter fulgte Voronin op på et frispark og bragte hjemmeholdet på 1-0. Voronin spiller i Adidas Absolute. I halvlegens sidste minut bragte Robbie Keane balance i regnskabet og blot to minutter efter pausen bragte han gæsterne foran med 2-1. Keane spiller i Nike T90 Laser. Det så længe ud til at Spurs skulle tage alle tre point med hjem til London, men Liverpools nye stjerne Fernando Torres sørgede for hjemmeholdets udligning, da han i kampens sidste minut headede bolden i kassen. Torres spiller i Nike T90 Laser. Liverpool har ikke fået de forventede point i de sidste flere kampe i Premier League og det ændrede weekendens kamp altså ikke på. Et andet hold som bestemt ikke har indfriet forventningerne i denne sæson er Chelsea. De skulle forsøge at tage alle tre point ude mod Bolton og det lykkedes faktisk med en 1-0 sejr. Salomon Kalou stod for den enlige kasse og sikrede dermed Avram Grant sin første sejr i Premier League. Kalou spiller i Adidas +F50.7 Tunit. Premier League holder, ligesom europas andre ligaer, pause i næste weekend pga. landskampe, men vi er selvfølgelig tilbage med flere optakter og opfølgninger i næste runde. Husk at du kan få Tipsbladet gratis i 30 dage, hvis du køber for mere end 300 kr. her på Unisport.dk