Onsdag aften blev en målrig aften i Champions Leagues 1/8-finaler. Hele 12 kasser blev det til i de 4 kampe - rettere sagt i 3 kampe. For på Emirates formåede hverken værterne fra Arsenal eller gæsterne fra Milan at få scoret. og kampen endte dermed som den startede, 0-0. I kampen mellem Celtic og Barcelona i Skotland var der til gengæld dømt målfest. Det var lidt overraskende hjemmeholdet der bragte sig i front allerede efter 16 minutters spil ved Jan Vennegoor of Hesselink, som spiller i Nike Tiempo Air Legend II Hvid/Sort. Barcelona, som blandt mange regnes som favoritter i CL, havde Ronaldinho tilbage i startopstillingen og han var tydeligvis tilbage i spillehumør. Han optrådte oven i købet i sine splinternye Nike 10R Ronaldinho Marine/Kongeblå. Han var dog ikke med i spaniernes første mål. Barcelona Skulle kun bruge 2 minutter til at svare igen. Messi kom ved hjælp af en hurtig kombination fri til afslutning, og den lille argentiner missede ikke og dermed 1-1. Messi var fantastisk, og dette mål var bestemt ikke det sidste vi så til "Den Nye Maradona". Gæsterne sad på totalt på kampen, men alligevel var det Celtic, der kunne bringe sig på 2-1 efter et sjældent besøg foran Victor Valdez' mål. McGeady fandt en fri Robson i feltet og med hovedet bragte han hjemmeholdet i front. Robson spiller i Adidas Predator PowerSwerve Sort/Hvid. 2-1 holdt til pausen. Igen i anden halvleg var det Barcelona der styrede spillet og blot 7 minutter efter pausen bragte Henry balance i regnskabet med et helt fantastisk mål med sine Reebok Sprintfit Pro II Sort/Guld. Fra sin position i venstreside trak han lidt ind i banen og på klassisk Henry-manér placerede han den i modsatte hjørne med en følt inderside, som vi har set det så mange gange fra den franske målmaskine. Spanierne fortsatte med at dominere og med godt 10 minutter igen, var det andnu engang Messi der slog til. Med små hurtige træk i feltet bragte han sig fri til skud og udplacerede Celtics keeper og gjorde det dermed til slutresultatet 3-2 til Barcelona. Flot mål af Messi, som var kampens helt store oplevelse. Messi virker ustoppelig i sine Adidas Tunit og ligner manden der skal føre Barca til tops. Franske Lyon tog på Stade Gerland imod en af de andre favoritter til trofæet i årets Champions League, nemlig engelske Manchester United. Værterne gik dog uimponeret til værks og satte United under pres og især stortalentet Benzema havde en god afslutning i starten, som dog gik over mål. United kom bedre og bedre med som halvlegen skred frem, men stillingen 0-0 holdt til pausen. Men blot 9 minutter efter pausen blafrede nettet. Det var banens bedste Benzema der igen var på spil. Omringet af United-forsvaret fik han taget et træk til venstre og fyret af. Bolden susede ind forbi van der Sar og gik via stolpen i mål. Smukt mål af Lyons guldfugl, som spiller i Adidas adiPURE Hvid/Sort. United satsede nu mere offensivt og sendte både Nani og Tevez på banen. Det skulle vise sig at være en god ide. Benzemas mål så nemlig længe ud til at afgøre kampen, men med blot 3 minutter igen fandt et indlæg fra Nani lidt tilfældigt Tevez, som tæt under mål kunne udligne for United. Tevez spiller i Nike Tiempo Air Legend. Dermed endte kampen 1-1 og United har dermed et glimrende udgangspunkt inden returkampen hjemme på Old Trafford. I Tyrkiet tog Fenerbahce imod Christian Poulsens Sevilla. Det blev en både meget målrig kamp, men også meget hårdt spillet. Kampen endte 3-2 til Fenerbahce og dermed er det stadig fuldstændig åbent før returkampen i Sevilla. Returkampene spilles om to uger og vi vender naturligvis tilbage med mere omkring kampene når de nærmer sig.