Der er længe set frem til semifinale-bragene mellem Barcelona og Manchester United i Champions League. Onsdag aften løb den første af de to kampe så af stablen. Kampen blev nøjagtig så intens som man kunne forvente. Desværre blev det ikke en målfest, som man ellers kune have håbet på og forventet, når to så stærke angreb står overfor hinanden. United var dog ufattelig tæt på at chokstarte, da de allerede i første angreb fik tildelt et straffespark. Ronaldo - der som sædvanlig optrådte i Nike Mercurial Vapor IV Rød - var som altid klar til den opgave, som kunne give United det vigtige udebanemål, men englændernes største stjerne missede på det skammeligste med et skud forbi mål. Herfra var det Barcelona der stod for det meste spil frem af banen. Spanierne havde klart spilovertaget og især Messi - der optrådte i Adidas F50.8 Tunit Hvid Blå - var farlig i sine gennembrud, men det førte dog ikke til de helt store chancer i første halvleg. I anden halvleg var billedet meget det samme. Barca var spilstyrende men det blev kun til få chancer, som ikke blev udnyttet. I den anden ende havde United en håndfuld farlige situationer, men englænderne kunne heller ikke få bolden i kassen. Derfor endte første brag mellem de to giganter med 0-0, og der er nu lagt op til en gyser af de helt store, når United hjemme på Old Trafford tager imod Barca i returopgøret på tirsdag.