Løvenkrands i aktion for Newcastle og Christian Poulsen i aktion for Juventus, ramte begge plet for første gang for deres respektive klubber denne weekend, og dét med klasse fodboldstøvler fra Puma – og Nike på fødderne – Begge i læder. Det var lørdag eftermiddag på The Hawthorns i West Bromwich hvor klubben af samme navn tog imod stoltheden fra Tynside, Newcastle. Med fra start var den tidligere Schale 04 – og Glasgow Rangers spiller Peter Løvenkrands som her efter nytår skiftede fra netop Schalke. Newcastle i de blå/lilla udebanetrøjer kom hurtigt foran allerede i første minut på mål af Damien Duff. Franske Fortuné udlignede 2 minutter efter, men det var hurtigt glemt 5 minutter senere da Løvenkrands sparkede en vildfaren bold i nettet tæt under mål til stillingen 1-2. Kampen endte med en sejr til Newcastle på 3-2, og dermed må den danske fløjspiller betragtes som lidt af en helt. Han spillede hele kampen i de smarte Puma Velocity 1 08 K-Skind Sort. Støvlen kan du i øvrigt bestille her på siden. På Sicilien spillede Juventus søndag mod Catania i den italienske Serie A. Her havde Momo Sissokko og Tiago presset Christian Poulsen ud på bænken fra start. Derfra kunne den danske landsholddspiller se hans holdkammerat Vicenzo Iaquinta bringe gæsterne foran efter 10 minutters spil. Iaquinta begik dog den fatale fejl at trække trøjen af i sin jubel. Det udløste et gult kort, og da han minuttet efter fik endnu en advarsel efter at have begået frispark fik den tidligere Udinese-bomber marchordrer fra dommer Emidio Morganti. Derefter var det op af bakke for den gamle dame og da den japanske angriber Takayuki Morimoto kunne udligne til 1-1 efter 50 minutter lignede det Juventus’ 5. remis i sæsonen. I det 90. minut ændrede situationen sig dog. Christian Poulsen der var blevet indskiftet 8 minutter forinden stod på det rette sted efter et hjørnespark hvor en Catania-forsvarer lavede et hul i luften i det lille felt. Bolden blev sparket resolut ind, og Poulsen rykker dermed tættere på den startplads han har måttet undvære siden han kom tilbage fra sin skade. Han spillede hele kampen i Total90 Laser II Sort/Rød K-skind som du selvfølgelig kan købe her på siden.. Dermed må Christian Poulsen være spækket med selvtillid når han i dag drager til Athen med landsholdet for at gøre klar til onsdagens venskabskamp mod Grækenland. En kamp som Peter Løvenkrands må se fra sofaen – Han er nemlig ikke udtaget. Hvordan ser du de 2 herrer Løvenkrands og Poulsens chancer for at spille sig på holdet i Newcastle og Juventus? Deltag i den altid levende debat herunder..