Vær på utkikk etter sneakers og Nike Magista på Black Friday

21.11.2016

Skrevet av Valtteri Jormanainen

Black Friday har de siste årene blitt en helt vanvittig begivenhet. Det er jo faktisk ikke bare Black Friday lengre, men Black Week! En tilbudsjakter som meg elsker det!

Jeg gjør alltid mye research før jeg bruker masse penger på nytt utstyr, og dette gjelder også prisene. Du kan være sikker på at Unisport også vil være klare med gode tilbud fra det øyeblikket klokken slår 00:00 fredag 25. november.

Hva skal jeg leter etter? Hvis du kjenner meg fra før av, så vet du at jeg alltid er på jakt etter sneakers. Så jeg vil definitivt følge med på vår sneaker-side. Vi har jo for eksempel massevis av Nike Air Max sneakers liggende, så kanskje jeg skaffer meg noen par av dem når prosentene øker?

Et lite tips fra meg: Hvis du gjerne vil utnytte muligheten til å sikre deg t par billige fotballsko, så vil jeg anbefale deg å holde øye med Magista Opus 2 eller evoTOUCH Pri. De to skoene er etter min mening de beste fotballskoene i 2016, så jeg vil 100% se etter rabatter på disse to modellene.

Ta turen innom vår Black Friday-side og hold deg oppdatert på hvilke tilbud som kommer.