GIGANTISK SALG - Spar opptil 50% Kjøp nå

Hør hva våre vinnere av Unisport giveaway sier om fotballskoene de valgte

14.08.2017

Skrevet av Jørgen Nordby

Vi har ofte konkurranser på nettsiden vår som du kanskje har sett eller deltatt i. I konkurransene gir vi et par gratis fotballsko til de heldige vinnerne som har registrert seg på vårt nyhetsbrev. Hør fra noen av de nyeste vinnerne og hvilke sko de valgte her.

Husk å registerer deg på nyhetsbrevet vårt, så du får beskjed om nye lanseringer, tilbud eller rabattkoder.

Tina Roager (Danmark) - adidas keeperhansker ACE Trans Ultimate

Keeperhanskene er til sønnen min på 13 år som har vært keeper i 6-7 år nå. De siste årene har vi oppdaget at sikkerhet og demping i hanskene er viktig. Skuddene er hardere og vi har vært noen turer på legevakten noen ganger. Vi valgte også denne hansken fordi den har en fantastisk passform og gripeflate. Begge deler er avgjørende når du er bakerste mann, som Laurits.

Thomas Jakobsen (Norge) - ACE 17.1 Primeknit FG/AG

Jeg har vært veldig fornøyd med mine tidligere sko fra adidas og etter å ha brukt X ville jeg nå teste ACE, som så langt virker som en veldig bra fotballsko.

Jakob Vikær Jensen (Danmark) - adidas ACE 17+ PureControl FG/AG

Jeg valgte disse skoene først og fremst fordi de ser utrolig bra ut. Også er FG/AG-knottene virkelig gode, siden man kan bruke samme sko uansett hvilket underlag man spiller på. I tillegg gir Boost-innersålen ekstra komfort selv på harde underlag.

Emil Pedersen (Sverige) - adidas X 16+ PureChaos FG/AG

Med disse skoene skiller man seg ut fra alle andre.

Sirpa Iikkola (Finland) - Nike Hypervenom Phantom 3 FG

Jeg valgte Hypervenom fordi jeg vil bli bedre, raskere og smartere for hver kamp jeg spiller.

Matt Bullock (England) - Adidas X16 + PureChaos SG

Jeg har alltid brukt adidas fotballsko og brukte 'Predator' helt til de dessverre gikk ut av produksjon. Det var vanskelig å finne et par til å erstatte disse, men med en gang X ble lansert fikk jeg lyst på de! Jeg brukte timesvis på å se videoer og anmeldelser av skoene og drømte om å en dag bruke de selv.

Det lisseløse designet, sprintframe og non-stop-grip-overdel gjør at disse skoene er de beste fotballskoene for øyeblikket. De mange kule fargevariantene gjør at man legger merke til skoene og når 'Blue Blast'-kolleksjonen kom ut, visste jeg at det var disse skoene jeg ville ha.

Kai Schötteler (Tyskland) - Adidas Ace 17+ PureControl

Jeg valgte disse skoene, fordi jeg virkelig liker hvordan de ser ut. Passformen er også veldig komfortabel.

Jakob Crettaz (Østerrike) - Adidas Ace 17+ Pure Control FG/AG

Jeg valgte adidas 17+ PureControl, fordi jeg liker designet veldig godt og er overbevist om at dette er de aller beste fotballskoene på markedet.

Priscilla Troost (Nederland) - Nike Hypervenom 3 DF AG Pro

Jeg er en angriper og derfor valgte jeg disse. Jeg har brukt Nike fotballsko i flere år nå og denne modellen var akkurat det jeg så etter. Jeg håper disse skoene gjør at jeg scorer mange mål!